Je bevindt je op de webwinkel van Dutch Race & Rally Parts. Ondanks dat we ons uiterste best doen om deze webwinkel zo compleet mogelijk en up-to-date te houden, kan het wel eens voorkomen dat er een foutje in sluipt. Daarom kunnen aan de inhoud van deze site dan ook geen rechten worden ontleend en staan de prijzen op deze webwinkel onder voorbehoud vermeld.

Wil je contact met ons opnemen? Dat kan. Je kunt dan gebruik maken van het mail-formulier via deze link. Of bel met Hanks Hotline via: 06 53 196 328

Dutch Race & Rally Parts is sinds jaar en dag leverancier van alles op gebied van raceveiligheid. Van remblokken tot racekleding (met of zonder eigen ontwerp) en van rolkooi bescherming tot brandblussers. Dutch Race & Rally Parts is leverancier voor het Jumbo Dakar 2012 Team en leverde de overalls voor de coureurs.

Hank is als Authorized Supplier dus vaak te vinden op Circuitpark Zandvoort, Circuit Zolder,Spa-Francorchamps en TT Circuit Assen. Dutch Race & Rally Parts is leverancier van P1, Galuppo, LeBeau, Puma, Sabelt, AlpineStars en vele andere merken.

Met de Dutch Race & Rally Parts bus is Hank een van de vertrouwde gezichten bij alle evenementen van het DNRT / de Zomer Avond Competitie.